'osebujan rječnik' / Otvoreni rat među najbližim Trumpovim ljudima: Scaramucci se prostačkim rječnikom obrušio na kolege u Bijeloj kući

Bivši financijer na Wall Streetu, imenovan za direktora komunikacija prošli petak, nazvao je Priebusa "j...... paranoidnim šizofrenikom", a Bannona je optužio da svoje ime pokušava izgraditi na "j...... moći predsjednika"

28.7.2017.
10:13
VOYO logo

 Otvoreni rat buknuo je u najužem krugu ljudi predsjednika DonaldaTrumpa nakon što je njegov novi direktor komunikacija AnthonyScaramucci neprimjerenim rječnikom "opleo" po kolegama u Bijeloj kući, javlja u petak Reuters.

Scaramucci je prostačkim jezikom napao predstojnika ureda Bijele kuće ReinceaPriebusa i glavnog Trumpovog stratega SteveaBannona, doznaje se iz teksta u New York Timesu nakon telefonskog razgovora Scaramuccija i novinara tog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši financijer na Wall Streetu, imenovan za direktora komunikacija prošli petak, nazvao je Priebusa "j...... paranoidnim šizofrenikom", a Bannona je optužio da  svoje ime pokušava izgraditi na "j...... moći predsjednika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poruci na Twitteru, nakon što se članak pojavio u online izdanju, Scaramucci je napisao da "ponekad koristi osebujan rječnik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj ću se areni suzdržati (takvih rječi), ali neću se odreći strastvene borbe za pravu agendu Donalda Trumpa", poručio je Scaramucci u poruci na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica Bijele kuće SarahSanders novinarima je kazala da se Scaramucci ponekad koristi osebujnim rječnikom, ali ne očekuje da će to i u buduće raditi.

"Što se isprike tiče, to se treba dogoditi između njih osobno", kazala je Sanders.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trump za sada nije javno komentirao ispad svog pomoćnika. Neki od njegovih savjetnika već su doveli u pitanje Priebusovu stručnost  i njegov se položaj u ovom trenutku čini klimav.

Scaramucci, kojeg Priebus navodno nije želio vidjeti u Bijeloj kući, je izrazio sumnju da upravo Priebus stoji iza curenja informacije o njegovoj večeri s Trumpom u srijedu te ga je tada nazvao "paranoikom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također tvrdi da, za razliku od Bannona, "ne žudi za medijskom pažnjom".

Predsjednik Zastupničkog doma PaulRyan u četvrtak je stao u obranu Priebusa i kazao da "Reince radi fantastičan posao u Bijeloj kući". Dvojica republikanaca su oboje iz Wisconsina i vrlo su bliski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priebus i Bannon se do sada nisu oglasili u vezi Scaramuccijevih izjava na njihov račun.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo