Skrivali se u vikendici / Ovo je čovjek koji je pronašao otetu djevojčicu: 'Nisam ja heroj, samo sam spasio dijete. Učinio bih to opet'

Kako je izjavio za Prvu televiziju, bojao se, ali mu je drago da je djevojčica pronađena

30.12.2019.
15:40
VOYO logo

"Nisam znao da su oni tu. Sa sinom sam došao obići vikendicu. On (Ninoslav Jovanović, op.a.) je iskočio iz vikendice i moj ga je sin prepoznao, a nakon toga i ja kada je počeo bježati", kazao je Emil Živić iz Niša koji je u svojoj vikendici u selu Pasjača pronašao otetu djevojčicu Moniku K..

"Ja sam rekao sinu da ponese pištolj, iako mi nemamo oružje. Onda je on preskočio dolje, okrenuo se i rekao da i on ima pištolj", ispričao je Živić o susretu sa otmičarem male Monike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li bio svjestan rizika kojem se izložio, odgovorio je: "Obojica smo riskirali život da bismo spasili dijete. Bio sam u strahu, ali to je valjda adrenalin i obojica smo potrčali za njim. Ja nisam heroj, ja sam dijete spasio i drago mi je. Sad policija neka radi svoj dio posla sa njim", prenosi B92.

"Shvatio sam da je u pitanju život djeteta i krenuo sam na manijaka nadljudskom snagom zaboravljajući da sam srčani bolesnik s 'bajpasevima' i njegovu prijetnju da je naoružan. Već u suterenu sam uočio otvorena vrata, a na katu sam čuo neki šum u sobi. Viknuo sam: 'Tko je?!' I rekao sam: 'Izlazi, naoružan sam!' Netko je s druge strane odgovorio: 'I ja sam naoružan'", kazao je Emil Živić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, dvanaestogodišnja Monika K. nestala je na putu do škole u petak 20. prosinca, na oko 500 metara od kuće. Potraga za njom trajala je devet dana. Napokon je pronađena u nedelju 29. prosinca, dok se za osumnjičenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo