napad u nekoliko valova / Pakleni plan ISIL-ovaca za Euro: dronovi s kemijskim oružjem ubijat će engleske navijače

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Abdeslam i kompanija smislili su napad u nekoliko valova. U prvom će napasti dronovima oboružanim kemijskim oružjem, u drugom ulijeću bombaši samoubojice, a u trećem ubojice s kalašnjikovima

31.5.2016.
7:53
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Britanski Sun dolijeva ulje na vatru straha od terorističkog napada za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Objavili su navodne planove terorističkih ćelija da udare po masovnim okupljalištima navijača u vrijeme Eura, piše Slobodna Dalmacija.

Prema podacima koje je belgijska policija dobila u ispitivanju Salaha Abdeslama, okrivljenog za napade na Pariz, već su određeni ciljevi terorističkih ćelija u Francuskoj. Pregledom njegova laptopa utvrđeno je da je prvi cilj utakmica Velike Britanije i Rusije koja se treba odigrati 11. lipnja u Marseilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abdeslamovi su sljedbenici procijenili da su britanski navijači zbog svojih navika idealna meta za napad bilo gdje u gradu. Skloni su lutanju i opijanju uoči i poslije utakmice i neće ih biti teško locirati na nekom od izoliranih mjesta pogodnim za zasjedu.

Najzanimljiviji dio priče je scenarij napada. Abdeslam i kompanija smislili su napad u nekoliko valova. U prvom Britance, a po mogućnosti i mrske Ruse, napast će dronovima oboružanim kemijskim oružjem. U drugom valu ulijeću bombaši samoubojice, a u trećem ubojice oboružane kalašnjikovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sun tvrdi da su im belgijski isljednici Abdeslama, anonimno dakako, rekli da je riječ o njegovu terorističkom testamentu koji će provesti vjerni sljedbenici, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo