na zapadnoj obali / Palestinski tinejdžer (19) upucan u glavu tijekom racije: 200 Palestinaca bacalo kamenje na vojna vozila

Image
Foto: AP

Reutersov svjedok kazao je da je oko 200 Palestinaca bacalo kamenje na izraelska vojna vozila kada se čuo pucanj, dodajući da je ranjena osoba unesena u automobil

4.2.2018.
8:21
AP
VOYO logo

Izraelski vojnici ubili su palestinskog tinejdžera tijekom racije u mjestu Burkin na Zapadnoj obali, izvijestile su u subotu palestinske zdravstvene vlasti.

Reutersov svjedok kazao je da je oko 200 Palestinaca bacalo kamenje na izraelska vojna vozila kada se čuo pucanj, dodajući da je ranjena osoba unesena u automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraelska vojska izvijestila je da su u raciju u Barkinu krenuli tražeći osumnjičene za ubojstvo izraelskog rabina iz susjednog naselja 9. siječnja.

Vojna glasnogovornica izjavila je da su neredi izbili nakon što su postrojbe uhitile nekoliko osumnjičenika, a vojnici su reagirali protiv Palestinaca koji su bacali kamenje i vatrene bombe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palestinsko Ministarstvo zdravstva reklo je da je tinejdžer ubijen u subotu imao 19 godina, dok se u bolnici u Jeninu, gdje je odveden, doznaje da je ustrijeljen u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo