u Srbiji / Pao najveći svodnik: Otkrivena imena elitnih prostituki i klijenata - od pjevača do političara, sportaša...

Image
Foto: Thinkstockphotos

Mnogi sad u panici pokušavaju preko odvjetnika spriječiti da njihova imena izađu u javnost

8.4.2019.
10:58
Thinkstockphotos
VOYO logo

Mihajlo Maksimović iz Šapca u Srbiji, otprije poznat kao najveći svodnik u regiji, ponovno je uhićen prije mjesec i pol dana u zračnoj luci "Nikola Tesla" u Beogradu, javljaju beogradski mediji.

Kako se otkriva, i ovog je puta kod njega pronađena uredna evidencija prostitutki koje je podvodio, ali i klijenata koji su koristili "usluge". Mihajlo je uhićen u veljači ove godine, a kako se sumnja, prostitutke iz njegove evidencije uglavnom su poznate pjevačice i starlete, a njihove usluge koristili su poznati sportaši, biznismeni i političari, potvrđeno je za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uredne evidencije 

Mnogi sad u panici pokušavaju preko odvjetnika spriječiti da njihova imena izađu u javnost. U dokumentaciji su također pronađeni podaci s porukama adresama, katalozi golih djevojaka i podaci o uplaćenim novčanim iznosima. Štoviše, Mihajlo je imao urednu evidenciju koja je djevojka kad slobodna, koja nije dostupna zbog menstruacije...

Utvrđeno je da je Maksimović imao tri pomoćnika - svi su punoljetni i dosad nisu bili osuđivani. "Pomoćnici su imali ulogu zaštitara i vozača - brinuli su o prostitutkama, ali i klijentima. Išli su na direktne pregovore i dogovore o cijeni i lokaciji, kazao je izvor za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva trojica imala su unaprijed pripremljen govor za policiju u slučaju uhićenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo