još bez odgovora / Pao Twitter, stotine tisuća korisnika u svijetu nisu mogli na mrežu, krenule i šale da je kriv Elon Musk

Image
Foto: Shutterstock

To je prvi pad od prekida rada u veljači, a iz tvrtke nisu objasnili što se dogodilo

14.7.2022.
15:59
Shutterstock
VOYO logo

Tisuće korisnika diljem svijeta nije moglo u četvrtak pristupiti Twitteru, što je bio prvi takav prekid rada od veljače, navodi web stranica za praćenje prekida rada Downdetector.com.

Više od 27.000 ljudi prijavilo je probleme s Twitterom u Sjedinjenim Državama, prema web stranici. Korisnici u drugim zemljama, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Meksiko, Brazil i Italiju, također su prijavili da Twitter ne funkcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije jasno što je uzrokovalo prekid rada. Twitter nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar. Twitter je pao u veljači i onemogućene su usluge za nekoliko tisuća njegovih korisnika. Nakon toga je priopćio da je popravio softversku grešku na svojoj web stranici za mikro-bloganje.

Do pada je došlo nekoliko dana nakon što je Twitter tužio izvršnog direktora Tesle Elona Muska za kršenje ugovora o kupnji tvrtke vrijednog 44 milijarde dolara. Twitter je podnio tužbu u Delawareu tražeći od suda da naloži izvršenje preuzimanja tvrtke prema uvjetima dogovorenima s Muskom u svibnju. Nije jasno što je uzrokovalo prekid. Korisnici su dobivali poruku: "Tweetovi se trenutno ne učitavaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'lmao' /

Ma kakav je to sraz titana! Zaratili Donald Trump i Elon Musk - zbog godina...

Image
'lmao' /

Ma kakav je to sraz titana! Zaratili Donald Trump i Elon Musk - zbog godina...

Neki od korisnika u šali su za prekid rada okrivili Muska. "Elon Musk stvara prekid Twittera", tvitao je jedan korisnik. Druge velike tehnološke tvrtke također su bile pogođene prekidima rada prošle godine, s gotovo šestosatnim prekidom koji je u listopadu držao WhatsApp, Instagram i Messenger Meta Platforms izvan dosega milijardi korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo