strava u susjedstvu / Pijan pregazio sina (4) svog susjeda: 'Ovo je tragedija da ne može biti veća, skupa su radili na istoj farmi'

Image
Foto: Ilustracija / Davor Javorovic/PIXSELL

Smrtonosne ozljede dječak je zadobio prije četiri dana, a liječnici su se do prošle noći borili za njegov život

4.10.2018.
16:58
Ilustracija / Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Stravična tragedija potresla je susjednu Srbiju u noći sa srijede na četvrtak, kad je četverogodišnji dječak preminuo uslijed ozljeda koje je zadobio kad je na njega naletio susjed u automobilu, piše Blic.rs. 

Smrtonosne ozljede dječak je zadobio prije četiri dana, a liječnici su se do prošle noći borili za njegov život.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjed Z.T. dječaka je udario na seoskom putu, a ustanovljeno je da je automobilom upravljao u alkoholiziranom stanju. Muškarac je bio kućni prijatelj obitelji stradalog dječaka i nakon što je Hitna pomoć odvezla dječaka u bolnicu, Z.T. je pokušao počiniti samoubojstvo vješanjem, no poznanici su naletjeli na njega i doslovce ga skinuli s užeta. 

Protiv njega je na Općinskom sudu u Prijepolju podnesena kaznena prijava i određen mu jednomjesečni pritvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je u trenutku nesreće išao poljskim putem s majkom i još troje djece. On je hodao jednom stranom puta, a oni drugom. Tada je naišlo vozilo kojim je upravljao pijani susjed, udarilo dječaka i odbacilo ga nekoliko metara dalje.

U vrijeme dolaska Hitne pomoći dječak je već bio u komi. Prvo je prevezen u Užice, a zatim i u klinički centar u Beogradu, no liječnici ga usprkos svom trudu nisu uspjeli spasiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je tragedija da veća ne može biti. On  je bio divno dijete iz divne obitelji koja osim njega ima još troje djece. Aljinovići plaču, sve nas je jutros pogodila vijest da je dječak ispustio dušu. Z.T. je bio jako blizak s njegovim ocem, skupa su radili na istoj farmi. Susjedi su i dobri prijatelji”, rekli su mještani Aljinovića za Blic.rs. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo