vlakovođa u šoku / Pijani Hrvat napravio kaos na njemačkoj željeznici. Pao na prugu i ostao ležati, vlak zaustavili u zadnji tren

Image
Image

Situacija je značajno utjecala na željeznički promet

27.6.2022.
14:30
VOYO logo

U subotu navečer regionalni vlak u Njemačkoj morao je pokrenuti hitno zaustavljanje u Pullingu jer se pijani 31-godišnjak spotaknuo pri prelasku pruge i zapeo na tračnicama.

Oko 21:30 njemački centar za hitnu kontrolu izvijestio je da je došlo do hitnog zaustavljanja u području Pullinga, okrug Freising, zbog osobe na tračnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom na licu mjesta utvrđeno je da je 31-godišnji pijani Hrvat pao dok je prelazio tračnice, a potom ostao ležati u predjelu kolosijeka. Strojovođa vlaka RE 4866 (München – Nürnberg) koji se približavao uočio je je muškarca koji je ležao na tračnicama i pravodobno zaustavio vlak, težak nekoliko tona, ispred muškarca, prenosi Fenix.

U vlaku je bilo oko 100 putnika koji zbog zaustavljanja u nuždi nisu ozlijeđeni. Vlakovođa je doživio šok te je morao biti zbrinut i zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regionalni ekspres (RE 4083) vlak koji je prometovao na suprotnim tračnicama također je obaviješten za čovjeka koji živi u Reichertshausenu, okrugu Pfaffenhofen. Strojovođa drugog vlaka pravodobno je zaustavio vlak bez naglog kočenja. Vidno alkoholizirani Hrvat odbio je dobrovoljni alkotest. Situacija je značajno utjecala na željeznički promet. Savezna policija istražuje 31-godišnjaka zbog opasne intervencije u željezničkom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo