POHVALIO SE NA TWITTERU / Plenković se telefonom čuo sa šefom Europskog vijeća, razgovarali su oko Ukrajine i izmjeni izbornog zakona u BiH

Image
Foto: twitter

Ipak, nije otkrio detalje i to u trenutku kad Europa vrije iščekujući daljnji rasplet situacije oko Ukrajine

27.1.2022.
21:11
twitter
VOYO logo

Šef Europskog vijeća Charles Michel u četvrtak je razgovarao s premijerom Andrejom Plenkovićem. Razgovarali su o situaciji u Ukrajini i izmjenama izbornog zakona u BiH.

“Konzultacije s predsjednikom Europskog vijeća Charlesom Michelom o situaciji u vezi Ukrajine i pregovorima o izmjenama Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini”, objavio je na Twitteru premijer Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konzultacije s @eucopresident@CharlesMichel o situaciji u vezi Ukrajine i pregovorima o izmjenama Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini. pic.twitter.com/59kXPGiYzz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije malo manje od dva tjedna Plenković se sastao s predsjedateljem Doma naroda PS BiH i predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem kojom prilikom je rekao: 

"Pozicija Hrvatske je jasna, a to je podrška što žurnijem postizanju dogovora o izmjenama Izbornog zakona BiH za ostvarivanje ravnopravnosti i legitimne zastupljenost sva tri konstitutivna naroda u najvišim institucijama BiH. Praksa koja je na djelu u izboru člana Predsjedništva BiH od 2006. dovodi Hrvate kao najmalobrojniji konstitutivni narod u nepravedan položaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo