zastrašujući prizor / Pogledajte dramatičnu snimku eksplozije na tržnici pirotehnike u kojoj je život izgubilo 30 osoba!

Nekoliko sati nakon nesreće, vojnici još pretražuju ruševine tržnice u potrazi za eventualnim žrtvama

21.12.2016.
15:59
VOYO logo

Najmanje 30 osoba je poginulo, a 70 je ranjeno u utorak u gradu Tultepecu blizu Meksika u eksploziji na tržnici pirotehnike, priopćile su meksičke vlasti.

Eksplozija se dogodila na specijaliziranoj tržnici s mnogo pirotehnike koju uoči božićnih blagdana tradicionalno posjećuje mnogo ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na mjestu eksplozije bilo je 26 mrtvih", rekao je novinarima državni tužitelj Alejandro Gomez nakon eksplozije, no procjenjuje se da je taj broj dosad porastao barem do 30.

Snimke objavljene na društvenim mrežama prikazuju niz eksplozija nakon kojih se podigao veliki dim. "Tržnica je potpuno nestala", rekao je predstavnik civilne zaštite Luis Felipe Puente za televiziju Televisa dodajući da je još nekoliko ozlijeđenih osoba u kritičnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati nakon nesreće, vojnici još pretražuju ruševine tržnice u potrazi za eventualnim žrtvama, a istražitelji pokušavaju otkriti uzrok eksplozije.

Prema lokalnim medijima, na tržnici je bilo 300 tona pirotehnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo