uznemirujuća snimka / Pogreška zbog koje bi mogla požaliti: Ostavila dijete pred vratima stranca, a zatim se hitro udaljila

Image
Foto: Facebook

Policija tvrdi da je žena koja je ostavila dijete prijateljica njegove majke koja je trenutno u bolnici

19.10.2018.
14:44
Facebook
VOYO logo

Uznemirujući video proširio se društvenim mrežama, a prikazuje jednu ženu iz SAD-a koja je s dvogodišnjim dječakom stigla pred ulazna vrata jedne kuće, pozvonila na vrata, a zatim se hitro udaljila. 

Snimka je snimljena nadzornim kamerama u gradiću Springu u američkoj saveznoj državi Teksas. Žena kojoj isprva nije bio poznat identitet, ostavila je dječaka koji je preplašena izraza lica ostao sam stajati pred vratima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija tvrdi da je žena koja je ostavila dijete prijateljica njegove majke koja je trenutno u bolnici. Kako su navelik, žena je pogriješila kuću i mislila je da dijete ostavlja kod njegova oca koji živi u susjednoj kući, udaljivši se bez da je provjerila je li to prava kuća i ima li uopće nekoga doma. 

Zbog navedenog propusta, ženi sad prijeti kazna zbog napuštanja djeteta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scott Spencer iz šerifovog ureda rekao je kako je vlasnik kuće pred kojom je dijete ostavljeno, odmah nazvao policiju čim je ugledao mališana pred vratima. Policija je pregledala snimku nadzorne kamere i ispitala susjede prepoznaju li dijete.

Policija je video objavila na svom Facebooku, a idući dan javio se djetetov otac koji je prepoznao dijete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom istrage, policajci su saznali da je majka djeteta ocu poslala poruku u kojoj ga obavještava da će jedna prijateljica ostaviti malog kod njegove kuće tijekom ranog poslijepodneva. Kad se prijateljica i dijete nisu pojavili, otac je zaključio da se plan promijenio i otišao je od kuće.

Dijete je završilo na brizi socijalne službe koja će odlučiti može li se vratiti obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u međuvremenu otkrila identitet žene ali tu informaciju nije podijelila s javnosti. "Čeka ju optužba za napuštanje djeteta. Snimka djeteta ostavljenog samog pred kućom vrlo je uznemirujuća", izjavio je Scott Spencer, glasnogovornik šerifovog ureda u Springu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo