St. Louis / Policajac upucan u glavu nakon krvavog obračuna s naoružanim napadačem: 'Samo pokušavaju raditi svoj posao!'

Image
Foto: AP Images
Image
Foto: AP Images

Načelnik policije izjavio je da je ovo već osmi policajac koji je upucan na dužnosti.

31.8.2020.
9:00
AP Images
VOYO logo

Policajac Tamarris L. Bohannon iz policijske postaje St. Louis ubijen je nakon što je upucan na dužnosti, prenosi CNN.

Bohannon koji je više od tri i pol godine radio kao policajac, teško je ozlijeđen u subotu dok je odgovarao na dojavu o pucnjavi. U trenutku kad je tražio žrtvu pucnjave, upucan je u glavu, a drugi policajac ranjen je u nogu, rekao je John Hayden Jr., načelnik policije u St. Louisu. Osumnjičenik je odveden u pritvor nakon 12-satnog obračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Budućnost terorizma /

Stručnjaci poručili: Terorističke organizacije gube moć, ali Europa mora biti spremna na nove napade

"Ovo je već osmi policajac koji je upucan na dužnosti koji samo pokušava raditi svoj posao. To je sve što pokušavaju raditi", rekao je Hayden.

Gradonačelnica St. Louisa Lyda Krewson u priopćenju rekla je da je slomljenog srca zbog Bohannonove smrti te da je provela vrijeme s njegovom obitelji. "Predivni su ljudi i neizmjerno su ponosni na njegovu nesebičnu službu kako bi časno štitio svoju zajednicu više od tri godine. Ovo je zastrašujući podsjetnik na opasnosti kojima se naši policajci izlažu svaki dan kako bi nas zaštitili", izjavila je Krewson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska postaja St. Louisa u priopćenju je rekla da su u lipnju ove godine upucana četiri policajca, jedan u srpnju i jedan početkom kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo