Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
23. dan potrage

Policija je fokusirana na Matejev mobitel: Iskusna detektivka otkrila da postoji jedan ključni propust u istr...

'Kada policija dobije prijavu da je osoba nestala odmah treba krenuti u potragu', rekla je Radovanović

Image
Foto: Screenshot You Tube
RTL Vijesti/ 22.1.2022. u 10:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Matej Periš (27) iz Splita je nestao u noći 30. na 31. prosinca iz beogradskog kluba Gotik,a potraga za njim traje već 23. dan. Mediji su prenijeli da je njegov Viber na mobitelu bio aktivan u sinoć u 21.53 sata.

Njegov otac, Nenad Periš, objasnio je ukratko za Telegraf.rs o čemu se zapravo radi.

"Upoznat sam s tim od strane policije. Radi se o aktivnostima koje policija provodi u sklopu istraživanja svih detalja o ovom slučaju", rekao je.

Podsjetimo, signal Periševog mobitela, kako je utvrdila istraga posljednji put je lociran kod Velikog ratnog otoka oko 02.40 sati, 31. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera s trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegova kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do silaska u rijeku Savu, u 1.52 sata poslije ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Bivša pukovnica MUP-a Srbije Slavica Radovanović u razgovoru za portal Nova.rs istaknula je ključni propust u svim istragama - vrijeme.

"U svakom slučaju - i kod osoba koje prijavljuju nestanak i kod policije, ključni propust je vrijeme. Treba utvrditi koliko je prošlo vremena od nestanka do trenutka prijave. Kada policija dobije prijavu da je osoba nestala odmah treba krenuti u potragu, a ne razmišljati je li osoba krenula kod prijatelja, je li netko ljut pa je otišao i slično. Tu nema prostora za razmišljanje o takvim stvarima, već treba istog trenutka reagirati i uključiti se u potragu", pojasnila je Radovanović.

RTL Vijesti/ 22.1.2022. u 10:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču