I NJEGOVOG SURADNIKA / Policija u BiH uhitila člana bande koju je Njemačka ocijenila trećom najopasnijom

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako se navodi u policijskom priopćenju, uhićene su dvije osobe, a za tri se još traga zbog organiziranoga kriminala u vezi s iznudom, izazivanjem opće opasnosti te krijumčarenjem naoružanja

22.9.2022.
15:37
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) uhitili su u četvrtak na području Hercegovine dvije osobe od kojih je jedna Sado Đugum, član bajkerske skupine United Tribuns, koju su vlasti Njemačke ocijenile mafijaškom i trećom najopasnijom u Europi.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, uhićene su dvije osobe, a za tri se još traga zbog organiziranoga kriminala u vezi s iznudom, izazivanjem opće opasnosti te krijumčarenjem naoružanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sado Đugum, koji je od ranije poznat sa stranica crne kronike, uhićen je na području Livna, dok je njegova suradnika Ismeta Vrcu, zvanog Hipa, policija lišila slobode nedaleko od Mostara. Oni su tijekom dana privedeni u županijsko, Hercegovačko-neretvansko tužiteljstvo.

Mediji navode da je Đugum uhićivan u nekoliko navrata te je duže vremena bio pod policijskom prismotrom zbog povezanosti s brojnim kaznenim djelima. On je član bajkerske skupine "United Tribuns", čije je sjedište u Bihaću. Njemačka policija proglasila je ovu organizaciju mafijaškom i trećom najopasnijom u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đugum se okušao i u glumačkim vodama. U filmu o junaku Mijatu Tomiću naziva 'Hajduk' glumio je turskog kadiju (suca) i zapovjednika duvanjske regije Otomanske vojske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo