Nevjerojatno ali istinito / Policija u lovu na nudiste: Možete biti goli, ali morate nositi maske za lice!

Image
Foto: RTL

Vlasti su izdale upozorenje nakon što su stigle pritužbe o nudistima koji se sunčaju bez maski

11.4.2020.
13:00
RTL
VOYO logo

Nošenje maski za lice nije u svim državama obavezno, ali u Češkoj jest. Stroga pravila vrijede za sve, čak i za nudiste.

Zabrinutost je dosegla vrhunac krajem prošlog mjeseca, kada je uvedena obaveza nošenja maski, a policija podsjeća ljude da usta moraju biti prekrivena čak i na javnim nudističkim lokacijama, prenosi CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasti su izdale upozorenje nakon što je policija pozvana na intervenciju u gradiću Lazne Bohdaneč, južno od Praga. Naime, stigle su pritužbe o nudistima koji se sunčaju bez maski.

"Nažalost, građani koji su se sunčali su bili u velikim grupama, a neki nisu imali ni maske. Pri dolasku policije su svi pristali na poštivanje vladinih regulacija", stoji u priopćenju policije u napomenu da je "građanima dozvoljeno biti na označenim lokacijama bez odjeće, ali i dalje moraju prekriti usta te se okupljati u primjerenom broju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako je upozorenje imalo učinka. U priopćenju je također pisalo da je naknadna policijska patrola od susreta sa 150 osoba samo polovicu morala podsjetiti da moraju nositi maske, prenosi CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo