panika u bavarskoj / Policija upozorila roditelje: Lažni policajac jednog dječaka 'pretresao', a drugom nudio novac da pođe s njim

Image
Foto: Shutterstock

Muškarac je star oko 40 godina, visok oko 170 cm i prilično 'prljavog' izgleda. Ima kratku ravnu smeđu kosu i brkove

30.9.2021.
11:00
Shutterstock
VOYO logo

Iz policijskog sjedišta Gornje Bavarske-jug upozorili su građane na čovjeka koji je proteklih dana razgovarao s dvoje školske djece u okrugu Weilheim-Schongau.

U četvrtak, 16. rujna oko 15,45 sati, nepoznati muškarac razgovarao je s dječakom na području kupališta In der Au u Weilheimu i pretvarao se da je policajac. Počinitelj je također pokazao vjerojatno krivotvorenu osobnu iskaznicu ili nešto slično te je, prema policijskom izvješću, pretražio dječaka, piše Fenix magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, 22. rujna oko 15,45 sati, najvjerojatnije isti nepoznati počinitelj je razgovarao i s dječakom na području ulice Lechuferstraße u Schongauu. I tada se pretvarao da je policajac. Počinitelj je djetetu dao pet eura i ponudio još 10 eura ako dječak pođe s njim. Dijete je, srećom, odbilo.

Policija navodi da je muškarac star oko 40 godina, visok oko 170 cm i prilično "prljavog" izgleda. Ima kratku ravnu smeđu kosu i brkove koji su počeli sijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelji Odjela za kriminalističku istragu u Weilheimu traže informacije koje mogu pomoći u otkrivanju identiteta traženog počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo