KLEMENTINA LEVKOVSKA / Ponašanje djevojke uključene u premlaćivanje hrvatskog rukometaša užasnulo policajce: 'Smijala se kao da nije normalna'

Image
Foto: Screenshot

Njezin odvjetnik rekao je da je prerano za bilo kakve izjave i informacije s obzirom na to da je istraga tek počela.

14.4.2022.
17:15
Screenshot
VOYO logo

Ponašanje Klementine Levkovske, 19-godišnje djevojke koja je sudjelovala u premlaćivanju hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) u četvrtak oko 3.30 sati ispred skopskog kluba "Privilege", u policijskoj postaji iznenadilo je i policajce, piše Jutarnji list.

"Smijala se kao da nije normalna. Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt", prepričao je izvor upoznat s tijekom istrage ubojstva igrača skopskog RK Butel koji nosi ime po skopskoj gradskoj četvrti i jednoj od općina glavnoga grada Sjeverne Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je još kao 14-godišnje dijete bila u tretmanu zbog psihopatskog poremećaja ličnosti, bila je na liječenju u psihijatrijskim ustanovama. Bila je i u tretmanu socijalnih službi jer je bježala od kuće zbog uživanja droge. Nakon što je rodila dijete, koje sada ima godinu i pol, i socijalna se služba bavila njome zbog zanemarivanja djeteta", tvrdi izvor Jutarnjeg lista.

Image
Tužne vijesti /

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Image
Tužne vijesti /

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Policija je ispitala i vlasnika i konobaricu kluba, a jedno od pitanja bilo je i to je li konobarica kada je pozvala Hitnu pomoć rekla da se nešto dogodilo ispred kluba ili je samo rekla da osoba bez svijesti leži ondje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zasad je preuranjeno za bilo kakve izjave i informacije jer je istraga tek počela - bilo je sve što je rekao za Jutarnji odvjetnik Petar Timovski koji brani Klementinu Levkovsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo