ipak nema izvješća o žrtvama / Požar u stambenom tornju u UAE-u, goruće krhotine padale sa zgrade od tridesetak katova

Vatra je izbila u tornju u emiratu Ajman, sjeverno od Dubaija, nakon čega se proširila na još nekoliko od 12 tornjeva ovoga stambenog kompleksa

29.3.2016.
7:29
VOYO logo

Veliki požar izbio je u ponedjeljak navečer u stambenom tornju u Ajmanu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, najnoviji u nizu požara u neboderima ove zemlje.

Vatra je izbila u tornju u emiratu Ajman, sjeverno od Dubaija, nakon čega se proširila na još nekoliko od 12 tornjeva ovoga stambenog kompleksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toranj je evakuiran, a vatrogasci nastoje ugasiti vatru, javio je list Khaleej Times. Za sada nema izvješća o žrtvama a uzroci požara nisu poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video koji je na internet postavila policija pokazuje goruće krhotine kako padaju sa zgrade od tridesetak katova, dok je policija zatvorila ceste koje vode tom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je najmanje četvrti veliki požar u UAE-u zadnje tri godine. Prošlog Silvestrova požar je izbio u hotelu u Dubaiju, u veljači je pogodio stambenu zgradu od 79 katova u Dubaiju, a u studenome 2012., 34-katnu stambenu zgradu u Dubaiju.

U nekim od ovih slučajeva stručnjaci su rekli kako je mogući razlog brzine kojom se požar širio korištenje zapaljive obloge za vanjske dijelove zgrada kao ukrasa ili izolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo