10 mjeseci zatvora / Poznati glumac zlostavljao tinejdžera: 'Treba ti biti čast da ti netko slavan kao ja, želi popu**ti'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'Ne znaš kako ću ti dobro pušiti', rekao je Jevtić, a potom je izvadio penis i masturbirao jednom rukom

3.10.2019.
14:18
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Srpski kazališni, filmski i televizijski glumac Goran Jevtić (41), poznat po ulozi u filmskoj komediji 'Parada', osuđen je na deset mjeseci zatvora zbog nedozvoljenih spolnih radnji nad maloljetnim mladićem.

Tijekom suđenja je utvrđeno da je glumac 2014. godine mladića, koji je tada imao 16 godina, prisilio na oralni seks u WC-u Narodnog kazališta u Somboru tijekom zabave koja je održana nakon manifestacije 'Pozorišni maraton'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maloljetni L. K. je prilazio je glumcima kako bi se s njima pozdravio i čestitao im završetak sezone, što je za njega, kao polaznika škole glume, bila velika čast.

'Prišao je i stolu za kojim je sjedio Jevtić, te mu čestitao na dobrom radu. Okrivljeni je tada oštećenom rekao da bi mogli otići na piće, što je kod oštećenog stvorilo osjećaj ushićenja i zadovoljstva, pri čemu mu nije rekao gdje i kada će ići na piće', navodi se u dokumentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okrivljeni je ušao u WC u hodniku, a maloljetnik je ušao za njim kako bi oprao ruke. Tada je okrivljeni otvorio vrata WC-kabine i rekao mu: "Možeš samo na sekundu" i glavom mu dao znak da priđe. Ne znajući što okrivljeni želi, približio se i tada ga je on uhvatio za ruku i povukao u WC, zatvorio vrata, stavio ruku na vrat i počeo ga ljubiti po vratu govoreći mu: "Treba ti biti čast da ti netko slavan kao ja, želi popušiti", navodi se u dokumentima.

Jevtić je nastavio priču da "to ne znači da je gej", dok je tinejdžer cijelo vrijeme plakao i molio ga da prestane, piše Alo!.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znaš kako ću ti dobro pušiti", rekao je Jevtić, a potom je izvadio penis i masturbirao jednom rukom.

U jednom trenutku se sagnuo, otkopčao hlače 16-godišnjaku, izvadio njegov penis, te ga stavio u usta, dok je drugom rukom nastavio masturbirati. Maloljetnik cijelo vrijeme plakao od straha, molio da ga pusti i da mu to ne radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako oštećeni nije prestajao plakati i moliti da ga pusti, glumac je u jednom trenutku ustao i pommaknuo se u stranu, a maloljetnik je otvorio vrata WC i istrčao van. Prema tvrdnjama L. K., zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo