Bliži se kraj agonije / Spasioce i Julena (2) dijele centimetri, još uvijek se nadaju da je živ

Image
Foto: Twitter

Nitko nije siguran je li dječak živ, no između njih i mjesta na kojem misle da se Julen nalazi dijeli ih svega pola metra

25.1.2019.
23:00
Twitter
VOYO logo

Akcija spašavanja dječaka Julena (2) ulazi u završnicu. Spasioci su iskopali paralelne rupe i čak dva puta koristili eksploziv ne bi li se približili dječaku koji je prije 12 dana pao u bunar u španjolskom gradu Totalanu. 

Nitko nije siguran je li dječak živ, no do mjesta na kojem misle da se Julen nalazi dijeli ih svega pola metra. Nadaju se da neće, ako upotrijebe eksploziv, ozlijediti dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završna faza spašavanja započela je još u četvrtak kada je predviđeno da bi kopanje tunela moglo potrajati još 24 sata. Glasnogovornik Civilne garde Jorge Martin kazao je kako ne želi govoriti o ishodu akcije spašavanja. "Idemo centimetar po centimetar. Nadam se da ćemo biti gotovi do kraja dana, no ne možemo to garantirati zbog nepredvidljivog terena", rekao je Martin za Washington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak Julen upao je u 110 metara duboku rupu kada je šetao s roditeljima na otvorenom prostoru pored jedne farme u tom mjestu pokraj Malage. Upao je kroz otvor širok između 25 i 30 centimetara. Spasitelji vjeruju da se  dječak nalazi na dubini između 70 i 80 metara gdje su pronašli slatkiše koje je dječak nosio.

Iako je dječak u rupi već 12 dana njegovi se roditelji, s kojima je bio u šetnji kada je upao u rupu, još uvijek nadaju da je živ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo