Smrdi, smrdi, užasno smrdi / Pravo prijateljstvo ipak postoji: zbog prijatelja zaglavio u prepunoj sepričkoj jami

Image
Foto: DRAMMEN REGIONAL FIRE DEPARTMENT

Često kažemo da bi za prijatelje učinili sve na ovom svijetu, no Cato Berntsen Larsen upravo je to dokazao kada je ušao u WC školjku kako bi našao pametni uređaj svojeg najboljeg prijatelja

29.8.2016.
10:00
DRAMMEN REGIONAL FIRE DEPARTMENT
VOYO logo

Ako vam ikada padne pametni mobitel u WC školjku, nadajte se da se to dogodilo u vašem zahodu u kući ili stanu. Naime, situacija je mnogo složenija ako vam mobilni uređaj završi u školjci vrtnog zahoda, ispod kojeg je seprička jama. Upravo to se dogodilo prijatelju Cata Berntsena Larsena u Norveškoj kojem je pametni uređaj pao u vrtni WC.

Cato se ponudio da pronađe nesretni pametni mobitel jer je bio dovoljno tanak da uđe u spremnik vrtnog WC-a kroz školjku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je nastao što Cato nije dovoljno tanak da izađe iz spremnika s izmetom. Vrtni spremnik za izmet prazni se samo nekoliko puta godišnje, a smrad koji se širi unutra toliko je jak da je Cato povraćao.

Nakon što je nesretni mladić sat vremena proveo u izmetu, vatrogasci su ga uspjeli spasiti, ali ne i pametni uređaj koji je ostao negdje u rupi. Cato je odveden u bolnicu gdje je prošao cijelu paletu lijekova prije nego što su ga pustili doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo