Za rubriku vjerovali ili ne / Predsjednik jedne veteranske udruge iz BiH rođen je 1993., mnogi se pitaju razumije li braniteljsku problematiku

Zbog njegovih godina mnogi propitkuju njegovu sposobost da rješava braniteljsku problematiku

19.2.2018.
16:33
VOYO logo

Novinarka Nataša Zečević na Twitteru je objavila fotografije Halila Sulejmanovića, predsjednika braniteljske udruge Borački zadružni savez FBiH.

To samo po sebi ne bi bila vijest, da spomenuti gospodin nije rođen 1993. godine, a zadužen je za pitanja ratnih veterana. Mnogi upravo zbog njegovih godina propitkuju njegovu sposobnost da rješava braniteljsku problematiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenom Facebook profilu ove braniteljske udruge piše kako su je osnovale novoosnovane i nezavisne zadruge koje financira Savezno ministarstvo za pitanja branitelja i ratnih invalida.

"Zadruge i zadrugari formirali su savez s osnovnim ciljem krovne platforme za jedinstven pristup ostvarivanju i borbi za ostvarivanje zajedničkih ciljeva, stvaranje povoljnijih poslovnih klima za zadruge, okruženja za suradnji i unaprjeđenje poslovanja zadruga i zadrugara", stoji u daljnjem opisu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz udruge Borački zadružni savez poručili su kako je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih zadruga" te da njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu upitne, piše Telegram.

Sulejmanović je inače javno aktivan, a jedan od njegovih televizijskih nastupa možete pogledati u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo