svjedočenje budimira lončara / Proces protiv Perkovića i Mustača produljen do kraja rujna

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Sudsko vijeće pod predsjedanjem suca Manfreda Daustera je naložilo još tri dodatna ročišta u procesu protiv Josipa Perkovića i Zdravka Mustača

28.4.2016.
14:50
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Proces koji se pred Višim zemaljskim sudom u Muenchenu vodi protiv bivših djelatnika jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi Josipa Perkovića i Zdravka Mustača zbog sumnje u sudjelovanje u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića produljen je do kraja rujna ove godine, objavio je na svojim stranicama Viši zemaljski sud.

Sudsko vijeće pod predsjedanjem suca Manfreda Daustera je naložilo još tri dodatna ročišta u procesu i to za 31. kolovoza te 20. i 27. rujna. Do sada su kao zadnja dva ročišta, u procesu koji se trebao okončati još u travnju prošle godine, bili određeni 1. i 2. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno je najavljeno kako bi sljedećeg tjedna u utorak putem video-veze iz Zagreba trebao svjedočiti bivši ministar vanjskih poslova nekadašnje SFRJ Budimir Lončar.

Do kraja suđenja se još očekuje i svjedočenje bivšeg djelatnika SDS-a Vinka Sindičića, koji je svjedočio i u prvom suđenju u svezi s ovim ubojstvom, u kojem je Krunoslav Prates osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje Zdravku Mustaču i Josipu Perkoviću započelo je u listopadu 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo