Dramatična snimka / Procurila snimka, Vučić i Jeremić umalo su se potukli u zgradi Predsjedništva: 'Hoćeš da izađemo!? Hajde!'

Image
Foto: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL, B.P./PIXSELL, Twitter: Narodna stranka

Hoćeš da me linčuješ, djevojčice jedna, kaže Vučić pred kraj snimke. Vulin je poručio da su specijalci spriječili žešći fizički sukob

28.6.2021.
9:18
Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL, B.P./PIXSELL, Twitter: Narodna stranka
VOYO logo

Srpska Narodna stranka na svom je Twitter profilu objavila snimku svađe predsjednika te stranke Vuka Jeremića i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj se pozivalo i na fizički obračun. 

Predstavnici Narodne stranke, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Miroslav Aleksić, Borislav Novaković, pojavili su se u petak ujutro ispred Predsjedništva. Povod za dolazak je bio taj što je Aleksandar Vučić dan ranije pozvao članove Narodne stranke "da dođu i pokušaju ga linčovati". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo ja ih molim, kompletno vodstvo te stranke, budući da su jako snažni, nemojte druge, na mene jednog vas petorica se skupite", kazao je Vučić u četvrtak.

"Lopov, izdajnik, kukavica"

Na taj su se poziv čelnici Narodne stranke i odazvali u petak, a sinoć su objavili i snimku što se toga dana događalo u zgradi Predsjedništva gdje ih je u prizemlju dočekao Aleksandar Vučić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku snimke Jeremić poručuje Vučiću da je "lopov, izdajnik i kukavica", a potom kreću pozivi da zajedno izađu, valjda kako bi se i fizički sukobili.

Kakva je to bila razina komunikacije pokazuje, primjerice, ovaj dio razgovora:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeremić: "Hoćeš zajedno da izađemo?"
Vučić: "Da izađemo!? Hajde!"
Jeremić: "Hajde da izađemo!"
Vučić: "Hoćeš tu ispred da izađemo?"
Jeremić: "Ti si predsednik! Hajde!"

U jednom trenutku osiguranje ih upozorava da nije pametno da izađu, a Jeremić dobacuje "hajde, hajde", dok Bora Novković pita Vučića što sada bježi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoćeš da me linčuješ, djevojčice jedna!?", kaže Vučić pred kraj snimke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kobre spriječile da dobiju ono po što su i došli"

Nakon cijelog sukoba u zgradi Predsjedništva Vuk Jeremić je izašao pred novinare i kazao da je Vučić vikao, unosio im se u lice i govorio da ga tuku.

"Psovao je, vrijeđao i prijetio nam. Unosio mi se u lice i govorio mi da sam lopuža", kazao je Jeremić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin je nakon sukoba poslao priopćenje u kojem je stajalo da su specijalci spriječili da Jeremić i još tri dužnosnika Narodne stranke od Vučića dobiju "ono po što su došli". 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo