'romantični bijeg' / Putin 'kaznio' svoju kćerku i zabranio joj putovanje za rođendan: Boji se da se nije namjeravala vratiti

Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter

Ona je najstarija Putinova kći koju je dobio s bivšom suprugom Ljudmilom

20.4.2022.
17:00
Twitter
VOYO logo

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je kaznio svoju kćer i spriječio ju da otputuje u inozemstvo, gdje je željela proslaviti svoj rođendan. To je navodno učinio zbog straha da se ona ne namjerava vratiti u Rusiju, piše Daily Mail.

Znanstvenica dr. Maria Voroncova htjela je odletjeti u "prijateljsku" zemlju na odmor, gdje je planirala uživati na tropskoj plaži i proslaviti svoj 37. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj romantični bijeg planirala je sa svojim partnerom Jevgenijem Nagornijem s kojim je započela vezu nakon raspada braka s nizozemskim biznismenom Jorritom Faassenom.

"Putin je odgovorio kategoričkim odbijanjem te pojačao mjere zaštite za njegovu kćer Mariju. Prema našim informacijama, predsjednikova najstarija kći nije se planirala vratiti u Rusiju", stoji u izvješću ruskog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MALO SE ZNA O NJIMA /

Tko su Putinove kćeri? Jedna je plesačica akrobatskog rock'n'rolla, druga pedijatrica: 'Nisu nikad bile zvijezde'

U izvješću se ne navodi je li razlog njezina navodnog plana za bijeg krvavi rat njezina oca na Ukrajinu.

Maria, koja je jedna od sankcioniranih ruskih državljana od strane zapadnih zemalja zbog svoje povezanosti s Putinom, ima 8-godišnjeg sina s bivšim suprugom Jorritom Faassenom. Ona sada ne smije putovati u većinu zapadnih zemalja, a ranije je planirala putovanje Europom. Ona je najstarija Putinova kći koju je dobio s bivšom suprugom Ljudmilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo