hit na youtubeu / Putin, Putout: urnebesna parodija ruskog predsjednika koji želi Nobelovu nagradu za mir!

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Slakonja je već nekoliko sezona voditelj showa 'Ema', slovenskog izbora za Euroviziju i znatno je povećao glednost te predstave koju producira nacionalna televizija prigodnim skečevima i imitacijama

29.2.2016.
10:26
Screenshot (Youtube)
VOYO logo

Trominutni video slovenskog komičara i imitatora Klemena Slakonje u kojemu se parodira "macho" stil ruskoga predsjednika Vladimira Putina zabilježio je više od 800.000 pregleda na Youtubeu otkako ga je u subotu autor predstavio na natjecanju za izbor slovenske pjesme za Euroviziju.

Slakonja je već nekoliko sezona voditelj showa "Ema", slovenskog izbora za Euroviziju i znatno je povećao glednost te predstave koju producira nacionalna televizija prigodnim skečevima i imitacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji "Emi" do sada je parodirao niz poznatih osoba, među njima lik i djelo Slavoja Žižeka, slovenskog filozofa svjetskog glasa i bivšu premijerku Alenku Bratušek.

Ovogodišnji objekt njegova osebujnog humora - koji u Sloveniji neki zovu "urnebesnim", a drugi omalovažavaju kao "infantilan" -  je Vladimir Putina u  parodiji "Vladimir Putin - Putin, Putout". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slakonjin "Putin" predstavljen je  u formi glazbenog spota, a pjeva na engleskom jeziku s jakim ruskim akcentom, uz bogatu koreografiju s vojnicima, balerinama, jaše na bijelom konju, pokušava ustrijeliti sibirskog tigra i šalje više jakih "poruka".

Uz ostalo,  obećaje da će "majčicu Rusiju" opet učiniti najmoćnijom silom,  hvali se da je bolji strijelac od Jackiea Chana i priželjkuje Nobelovu nagradu za mir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I'm a nice guy, why can't I get a Nobel peace prize?", pita se Putin u izvedbi slovenskog imitatora i komičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo