Je li Putin bolestan? / Putin se u travnju liječio od uznapredovanog raka: 'Bez obzira je li bolestan ili ne, opasan je'

Image
Foto: AP Images

Iako Lavrov kaže da "ne misli da itko pri zdravoj pameti može reći da primjećuje znakove ikakve bolesti kod tog čovjeka", Amerikanci tvrde drugačije...

2.6.2022.
18:32
AP Images
VOYO logo

Zdravlje Vladimira Putina u zadnje je vrijeme tema intenzivnih rasprava. Iako ruski ministar vanjskih poslova, Sergej Lavrov, kaže da "ne misli da itko pri zdravoj pameti može reći da primjećuje znakove ikakve bolesti kod tog čovjeka", Amerikanci tvrde da je upravo to dokaz Putinova stanja. "Lavrovljevo inzistiranje na tome da je sve potpuno normalno više je dokaz odanosti Putinu nego išta drugo", smatraju.

Fizičko stanje ruskog predsjednika od posebnog je interesa Bidenovoj administraciji, piše Newsweek. Više američkih obavještajnih službi intenzivno se bavi stanjem ruskog predsjednika, a sada tvrde - Putin se u travnju liječio od uznapredovalog raka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
svi se pitaju isto /

Je li Putin bolestan ili samo nervozan? Širi se snimka koja ukazuje da se stvarno čudno ponaša

Image
svi se pitaju isto /

Je li Putin bolestan ili samo nervozan? Širi se snimka koja ukazuje da se stvarno čudno ponaša

Nagađanja o bolesti krenula su s izrazito dugim stolom kojeg je Putin koristio za sastanke s čelnicima država, a koji je postao simbolom Putinove paranoje - nije bilo rukovanja ni toplog pozdrava. "Ta Putinova izolacija uvelike je povećala razinu nagađanja", kazao je jedan od istražitelja. Smatra da je izolacija zbog koronavirusa na neki način "maskirala" fizičko stanje ruskog predsjednika, no sve je kasnije postalo i više nego očito.

U izvješćima se spominje i Dan pobjede, na kojem se Putin pojavio vidno otečen i izazvao medijsku buru. Mnogi kažu da njegova fizička iscrpljenost korelira s iscrpljenosti njegove vojske - kako rat napreduje, Putinovo stanje je sve gore i gore. Jedni nagađaju da je riječ o Parkinsonovoj bolesti, dok drugi tvrde da se ipak radi o nečem drugom. Ipak, određen konsenzus postoji: Putin je bolestan i vjerojatno umire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li Putin bolestan? Apsolutno", tvrde obavještajci. "No ne smijemo dopustiti da iščekivanje njegove smrti uspori našu akciju. Bez obzira je li bolestan ili ne, umire li i ne - i dalje je opasan. Trebamo se fokusirati na to. Budite spremni," poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo