priča nije tako jednostavna / Ravnateljica bolnice u Skopju o smrti rukometaša: 'Pogriješila sam što nisam odmah rekla da je smrt jako sumnjiva'

Image
Foto: Facebook

Tvrdi kako je njezina izjava o staanju hrvatskog rukometaša nespretno shvaćena

13.4.2022.
12:22
Facebook
VOYO logo

Ravnateljica bolnice Karil u Skoplju, dr. Maja Mojsova, u kojoj je od posljedica ozljeda zadobivenih u brutalnom napadu preminuo hrvatski rukometaš Denis Tot, izjavila je kako je njezina izjava oko Totove smrti nespretno shvaćena. 

Podsjetimo, kada se u hrvatskim medijima počelo pisati o napadu na mladog rukometaša, liječnica je kazala kako je umro od srčanog udara, a makedonska policija istaknula je da na tijelu mladića nije bilo vidljivih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja sam pogriješila što nisam novinarima odmah rekla da je smrt jako sumnjiva. To smo svi odmah znali pošto na tijelu Denisa Tota uistinu nije bilo tragova nasilja ili bilo čega što bi upućivalo na fizički obračun. Međutim, jasno je bilo da je riječ o zdravom sportašu i da priča nije tako jednostavna. Osim toga, toksikološki nalaz pokazao je da Tot nije konzumirao nedozvoljene supstance", kazala je Mojsova za Večernji list

Image
nova informacija /

RTL ekskluzivno doznaje uhićen je prvoosumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota

Image
nova informacija /

RTL ekskluzivno doznaje uhićen je prvoosumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota

Kasnije je makedonska policija objavila priopćenje u koje je stajalo da je Tot ipak preminuo od posljedica fizičkog sukoba i zadobivenog udarca. Završetkom obdukcije pokazalo se da je Tot zbog udarca u glavu dobio teško oštećenje mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šefica skopske bolnice rekla je kako je Tot u bolnicu dovezen 7. travnja oko 4 sata ujutro te da njegovo srce nije kucalo.

"Naš liječnički tim ga je hitno reanimirao, nakon 15 minuta vratili smo ga u život, a nalaz je pokazao povišene srčane enzime i otok mozga. To je razlog zbog kojeg smo mi komunicirali prema javnosti da je preminuo od srčanog zastoja. Zato što je to službeni nalaz pokazao. Tek će sudsko-medicinska obdukcija pokazati na koji način je premlaćivanje dovelo do zatajenja srca", kazala je ravnateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru s Večernjim listom Mojsova se ispričala javnosti što je nespretno interpretirana i naglasila kako se ništa ne skriva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo