Stravičan zločin / Rodila u kadi pa ubila djecu: Prvo dijete je zabila u zid, a drugo je ostavila u košari za prljavi veš

Image
Foto: Thinkstock.com

Danas je osuđena na dvije godine i 10 mjeseci zatvora

30.1.2019.
22:56
Thinkstock.com
VOYO logo

U švicarskom gradu Lucernu u srijedu je objavljena presuda 23-godišnjoj Srpkinji, koja je optužena za ubojstvo tek rođenih blizanaca. 

Za ubojstvo svoje tek rođene djece, sud joj je odredio kaznu zatvora od dvije godine i 10 mjeseci. Od toga, godinu dana provest će u zatvoru, nakon čega će biti puštena na uvjetnu slobodu u trajanju od 22 mjeseca, prenose Novosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj zločin dogodio se 10. prosinca 2015. godine u Lucernu u Švicarskoj kada se optužena porodila sama u svojoj kući. Bila je u sedmom mjesecu trudnoće kada su joj iznenada započeli trudovi. Legla je u kadu gdje je bez ičije pomoči rodila, a onda je počeo pakao. 

"Nisam znala kako se odvija porod. Kada je počelo, napunila sam kadu. Danas mi uopće nije jasno kako sam uspjela. Ležala sam u kadi i na internetu gledala kako se to radi", izjavila je pred sudom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako ju je par mjeseci prije poroda ostavio dečko, otac blizanaca. Na sudu je naglasila da je on htio pobačaj, što ona nije htjela. 

Od svoje obitelji je sakrila da je porod uopće započeo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Beba je plakala i to nije zvučalo ljudski. Uplašila sam se", branila se na sudu. 

Kako je ispričala, nakon što je rodila prvu bebu, uzela je ključ od podruma i tamo je otišla s njom. Sakrila je novorođenče ispod odjeće, a nakon toga je bebu svom snagom udarila u zid i bacila na pod. Dječak je od siline udarca zadobio nekoliko prijeloma lubanje i teške ozljede mozga te ubrzo preminuo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako se osjećala u tom trenutku, optužena je kroz suze odgovorila: "Ne znam". 

Kako je sama ispričala, mrtvo djete zamotala je u majicu i sakrila ga u velikog plišanog medvjedića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno sam ga tamo ostavila. Ne znam što mi se motalo po glavi", rekla je sucu. 

Horor ni tada nije bio završen. Trideset jedan sat kasnije ponovo je legla u kadu i rodila drugo dijete, piše Blic. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beba je preminula ubrzo nakon rođenja. Optužena je mrtvog dječaka zamotala u ručnik i ostavila ga u košari za prljavi veš gdje je kasnije pronađen.

Liječnici koji su svjedočili na sudu izjavili su da bi druga beba možda preživjela da je žena nakon prvog poroda otišla u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin bi zločin možda i prošao nekažnjeno da joj nakon drugog poroda nije pozlilo. Počela je jako krvariti pa je izgubila svijest, a roditelji su je odveli na hitnu. 

Liječnici su odmah utvrdili da je mlada žena bila trudna i da je tek rodila pa su pozvali policiju. Policiji je poricala sve što su liječnici ustanovili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija ju je privela nakon oporavka. Tijekom 63 dana je u pritvoru priznala sve što je učinila sa svojom tek rođenom djecom, piše Blic.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo