na mjestu događaja / VIDEO RTL-ov reporter Boris Mišević opisao je trenutnu situaciju u Kočevju: 'Smrad je jak, ljudi nose maske'

Gradonačelnik Kočevja Vladimir Prebelič izjavio je kako je požar saniran na vrijeme

12.5.2022.
14:24
VOYO logo

U kemijskoj tvornici Melamin u centru Kočevja u četvrtak ujutro je odjeknula eksplozija, RTL-ov reporter Boris Mišević koji je na mjestu događaja javlja kako je požar stavljen pod kontrolu.

Vatrogasci trenutno rade na hlađenju mjesta na kojem je izbio požar. U cijelom gradu je crni gusti dim, a smrad koji se posvuda osjeti je jak i nesnosan. Građani nose zaštitne maske u cijelom gradu, kako bi se barem malo zaštitili od tolikog smrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Oko 8.35 sati odjeknula je eksplozija u kemijskoj tvornici Melamin u centru Kočevja u Sloveniji

Gradonačelnik Kočevja Vladimir Prebilič je za RTL izjavio kako ne postoji ugroza jer je požar saniran na vrijeme, a spriječeno je i izlijevanje opasnih kemikalija koje bi požar učinile gorim. Među građanima nema panike.

Kada vatrogasci posve ugase požar, na teren će izaći slovenska vojna jedinica za dekontaminaciju koja će potom sanirati teren. Iz Uprave za zaštitu i spašavanje priopćili su kako je prema posljednjim podacima ozlijeđeno više od 10 osoba, dvije su teško ozlijeđene. Četiri osobe su nestale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo