ROMAN KUTUZOV / Rusi potvrdili da su Ukrajinci ubili njihovog generala: 'Bio je zapovjednik kao i svi ostali'

Image
Foto: Profimedia

Kijev tvrdi da su ubili 12 generala, a zapadni obavještajni dužnosnici kažu da je ubijeno najmanje sedam visokih zapovjednika

6.6.2022.
16:14
Profimedia
VOYO logo

Ruski državni mediji objavili su da je u Donbasu ubijen njihov general, a ruski državni mediji i ukrajinska vojska objavili su da je riječ o generalu Romanu Kutuzovu.

"General je odveo vojnike u napad, kao da nema dovoljno pukovnika", napisao je Aleksander Sladkov u aplikaciji za društvene mreže Telegram. "S druge strane, Roman je bio zapovjednik kao i svi ostali, iako višeg čina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kijev tvrdi da su ubili 12 generala, a zapadni obavještajni dužnosnici kažu da je ubijeno najmanje sedam visokih zapovjednika, javlja BBC.

"General-bojnik Roman Kutuzov, zapovjednik Prve armije, službeno je denacificiran i demilitariziran", objavila je jučer ukrajinska vojska na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt generala rijetko se službeno priznaje u Rusiji. U slučaju general-bojnika Vladimira Frolova, nikakva informacija o njegovoj smrti nije se pojavila u državnim medijima prije njegovog sprovoda u Sankt Peterburgu u travnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo