sukobi na terenu se nastavljaju / Rusija prekinula udare: Alep unazad 24 sata nije bio meta zračnih napada

Image
Foto: AP

Do prekida dolazi prije stupanja na snagu 'humanitarnog primirja' koje je također najavila Moskva i koje bi trebalo načelno omogućiti evakuaciju civila i pobunjenika

19.10.2016.
12:04
AP
VOYO logo

Sirijska metropola Alep unazad 24 sata nije bila meta zračnih napada nakon što je Rusija prekinula udare, izvješćuju u srijedu nevladina organizacija i spasilačke službe, dok se sukobi nastavljaju na terenu.

Moskva, glavni saveznik predsjednika Bašara al-Asada, najavila je u utorak prekid napada svojeg zrakoplovstva kao i režima na pobunjenički dio drugog grada u Siriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prekida dolazi prije stupanja na snagu "humanitarnog primirja" koje je također najavila Moskva i koje bi trebalo načelno omogućiti evakuaciju civila i pobunjenika koji to žele iz istočnih četvrti metropole.

"Nije bilo zračnih napada od utorka ujutro do sada", kazao je Rami Abdel Rahman, direktor Sirijskog opservatorija za ljudska prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, još uvijek ima sukoba na nekoliko fronti uz rubove pobunjeničkih četvrti, posebice u Starom gradu", uz minobacačku paljbu režima i rakete koje ispaljuju pobunjenici, naglasio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo