Sportski život njega i nje / S mosta bacio bicikl koji je pao na veslačicu. Policija ga prijavila za kršenje Zakona o brodskom prometu

Image
Foto: Gertrud K./(CC BY-NC-SA 2.0)/Flickr

Neznanku je očito pogodio slučajno. U policijskom izvještaju ne navode zašto je biciklist svoje prijevozno sredstvo bacao u paralelni rukavac rijeke

18.7.2022.
12:23
Gertrud K./(CC BY-NC-SA 2.0)/Flickr
VOYO logo

Berlinka nije slutila da će joj subotnje poslijepodne koje je planirala provesti veslajući kroz pitoreskni dio svog zavičajnog grada, pokvariti bicikl koji će joj pasti na glavu s nekoliko metara visine.

Berlinska policija danas je objavila da je u subotu oko 13 sati uhvatila i procesuirala 44-godišnjeg muškarca koji je s mosta u četvrti Tiergarten bacio svoj bicikl u kanal i pritom pogodio 60-godišnju sugrađanku koja se baš u tom trenutku nalazila točno ispod njega u svom sportskom čamcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Znao je što čini' /

Ubilački pohod automobilom na pješake, berlinska senatorica otkrila motiv podivljalog vozača

Image
'Znao je što čini' /

Ubilački pohod automobilom na pješake, berlinska senatorica otkrila motiv podivljalog vozača

Policija ne navodi što je bilo muškarcu da ide bacati svoj bicikl s mosta u Landwehrkanal koji se kroz centar grada paralelno s rijekom Spree pruža više od 10 kilometara. Kanal, koji spaja jedan i drugi kraj rijeke Spree, inače je dobrim svojim dijelom poput zelene trake kroz grad, pa ga mnogi građani koriste mjesto za rekreaciju.

Žena koju je ovom prilikom pogodio padajući bicikl, imala je tu sreću da se u blizini našla policijska ophodnja u patrolnom brodu, pa su joj pružili prvu pomoć. Na mostu su zatekli jednog svjedoka koji im je pokazao u kojem smjeru bježi "osumnjičeni" i nakon kraće utrke za njim, uhvatili su "bacača bicikla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija dalje navodi da je žena pretrpjela ozljedu glave, modrice i ogrebotine po tijelu, zbog čega su je odmah prevezli u bolnicu. Za 44-godišnjeg, nazovimo ga "biciklista" izvijestili su da su protiv njega pokrenuli kazneni postupak i zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i zbog kršenja odgovarajućih stavki Zakona o sigurnosti brodskog prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo