Razlog, rat u Ukrajini / Sankcije: Tisuće ruskih i bjeloruskih kamiona nisu stigle pobjeći iz EU-a, zapele na granici. Zaplijenit će ih?

Prolazak i zadržavanje teretnih vozila iz Rusije i Bjelorusije moguć je samo za one koji prevoze lijekove, poštu ili naftne prerađevine. Rok je bio do ponoći

17.4.2022.
20:30
VOYO logo

Već danima se gomilaju ogromne kolone kamiona na granici Poljske i Bjelorusije. Razlog su sankcije koje je Eurpska unija uvela Rusiji pa ruski i bjeloruski vozači pokušavaju napustiti Europsku uniju. 

Prolazak i zadržavanje teretnih vozila iz Rusije i Bjelorusije moguć je samo za one koji prevoze lijekove, poštu ili naftne prerađevine. Rok je bio do ponoći, a još nije poznato što će se dogoditi s tisućama onih koji još nisu uspjeli proći europske granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišlja se čak i o mogućnosti zaplijene.

Dmitrij je vozač kamiona, inače iz Bjelorusije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam koliko će ovo trajati. Krećemo se, ali vrlo sporo. Vozimo se iz Srbije. Prvo smo čekali da prijeđemo granicu u Bobrovnikiju, ali smo se morali vratiti odatle i ići na granični prijelaz u Kozloviči. Tako to ide. Prevozim teret i ne znam što će se dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo