ŠOKANTNA SNIMKA / Scenarij iz najgore noćne more: Ušao u kupaonicu, dignuo dasku, a potom ugledao oči...

Tropska zmija pobjegla je susjedu iznad njega

29.11.2018.
22:03
VOYO logo

Šveđanin Johan-Martin Spik Skum iz grada Lapanda prošlog tjedna, kao i svake večeri, prije spavanja otišao je u kupaonicu obaviti higijenu kada mu je iz školjke provirila zmija. 

U isto vrijeme, u stanu iznad Skumovog, njegov susjed Olov Boman, tražio je izgubljenog "ljubimca", zmiju vrste brazilska dugina boa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjegla mu dok je čistio terarij

Bomanu je zmija pobjegla noć ranije kada je čistio terarij. Odmah je potrčao prema kupaonici kako bi spriječio najgori scenarij koji se, potom, odigrao točno onako kako bi ga zamislio u najgoroj noćnoj mori. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam shvatio da je pobjegla, zatvorio sam poklopac školjke i pustio vodu. Čini se kako je zmija već bila ondje te je završila kod susjeda u stanu ispod mene", ispričao je Boman, piše Local. Dok je on pretraživao stan pokušavajući naći zmiju, Skum je u panici smišljao što učiniti kada ti takva životinja proviri iz školjke.

Zmiju je drugo jutro pokupio vlasnik zgrade, a Skum je bio spašen. Boman je do svoje ljubimice došao tako da je njegov prijatelj vidio snimku zmije na Skumovu Facebook profilu te ga je pitao je li možda njegova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam posramljen i šokiran. Otkriti tropsku zmiju tijekom obavljanja nužde mora biti šokantno", rekao je Boman. Priča je imala sretan kraj za sve uključene u nju. "Nisam mislio da će preživjeti u hladnoj vodi, ali preživjela je", rekao je Boman. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo