SAT OTKUCAVA / Šešelj: 'Vlast je u velikom problemu i baš me zanima kako će ga riješiti'

U ponoć istječe rok koji je prošlog tjedna Haški sud dao ratnom zločincu i četničkom vojvodi Vojislavu šešelju za povratak u pritvor. No, srpska Vlada tek je jučer dobila takav zahtjev i to bez ikakvog roka. U međuvremenu, Šešelj se kočoperi i po Beogradu pozira medijima

26.5.2015.
18:55
VOYO logo

Ratni zločinac bezbrižno sjedi u svom uredu, prima novinare i uopće ga, barem tako kaže, ne zanima kada će mu doći policija i Srbija ga izručiti u Haag.

"Vlast je u velikom problemu, i Vučić razumije taj problem, nije on baš tako naivan. A kako će ga riješiti, to i mene zanima, da vam iskreno kažem. To je njihov problem, a ne moj, jer ja se svuda ugodno osjećam, i u Haagu i u Beogradu i na svakom drugom mjestu. I u Zagreb kad bih sad došao, osjećao bi se vrlo ugodno", uvjerava Šešelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se hvali poklonima koje je primio od nekih drugih zločinaca, ne propušta podsjetiti da vlast u Srbiji predvode njegovi bivši najbliži suradnici...

"Bili su neposredni učesnici u svim ratnim zločinima koje sam izvršio, ako sam ih izvršio!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

...no danas su na suprotstavljenim stranama.

"Nema tu nikakve prisnosti, mi smo ogorčeni politički protivnici i ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da oborim naprednjačku vlast."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šešelj se Haškom sudu dobrovoljno predao još 2003. - na slobodu je pušten krajem prošle godine zbog navodnog teškog zdravstvenog stanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo