Ljubljana / Šest godina u stanu skrivao mrtvu majku i podizao njezinu mirovinu

Image
Image

Iz policije su naveli da se muškarca sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare

23.11.2020.
12:02
VOYO logo

Slovenska policija pritvorila je 67-godišnjaka koji je više godina tajio smrt majke i podizao njenu mirovinu, a  njeno je tijelo pronađeno je u jednom stanu na području Ljubljane nakon što je njen nestanak policiji prijavila ostala rodbina.

Policijska uprava Ljubljana navodi da je krajem prošlog tjedna rodbina nestale  97-godišnjakinje prijavila slučaj kao sumnjiv jer im je  67-godišnji muškarac, navodno sin koji je zadužen za njenu skrb, onemogućavao sve  kontakte, prenose u ponedjeljak slovenski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daljnjim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području Ljubljane našla tijelo tražene osobe. Smrt je po do sada poznatim podacima nastupila prije više godina, a uzrok smrti još nije poznat, navode kriminalisti.

Osumnjičenik je cijelo vrijeme ostalu rodbinu uvjeravao da je ona živa, a budući da je imao punomoć podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu mirovinu, navode mediji prema izvorima u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su, ne potvrđujući identitet uhićenog, naveli da se sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare.

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti i utvrđivanjem okolnosti događaja, o čemu će biti obaviješteno nadležno državno tužiteljstvo, naveli su u policijskoj upravi Ljubljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi televizijska postaja POP-TV, neslužbeno se doznaje da je sin mrtvo tijelo svoje majke u stanu držao punih šest godina, a ostaloj rodbini je tvrdio kako on s njima ne želi komunicirati, a u međuvremenu je redovno podizao njenu mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo