ne vjeruju u priču / Shrvani članovi obitelji tragično poginule manekenke: 'Kako su je pronašli golu?! Ovo nije bila nesreća, zahtijevamo istragu Interpola!'

Image
Foto: Instagram

Ivanu su pronašli potpuno golu, a njezin otac Marcel tvrdi kako mu je kći tog kobnog četvrtka, poslije noćnog izlaska, završila u apartmanu bogatog američkog biznismena

12.12.2017.
16:02
Instagram
VOYO logo

U glavnom gradu Malezije u tajanstvenim okolnostima u utorak je pronađeno mrtvo tijelo 18-godišnje manekenke Ivane Smit, a Jutarnji donosi nove informacije o detaljima njezine smrti.

Ivanu su pronašli potpuno golu, a njezin otac Marcel tvrdi kako mu je kći tog kobnog četvrtka, poslije noćnog izlaska, završila u apartmanu bogatog američkog biznismena i njegove supruge Kazahstanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Mlada manekenka Ivana Smit pronađena mrtva: navodno pala s 20. kata zgrade, njezina obitelj u tu priču ne vjeruje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko znam, umrla je na svingerskom tulumu na kojem je bilo droge - izjavio je shrvani otac, koji je, zajedno s Ivaninom majkom i bratom, čim su čuli za tragediju, doputovao iz Nizozemske, te sad zahtijeva da policija i Interpol pokrenu temeljitu istragu ove tragedije.

U istinitost službene verzije događaja sumnja i djed manekenke Fredrik Smit, koji je djevojku odgajao u malezijskom gradu Penangu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto je bila gola? Kako je moguće da su policajci tek nekoliko sati poslije pronašli Ivaninu odjeću, ali njezina rublja i cipela i dalje nema? Iz nekoliko izvora saznali smo kako par, u čijoj hotelskoj sobi je naša kći i unuka završila, vrbuje mlade modele i na prevaru ih dovodi na opskurne i perverzne zabave. Ivana se nije drogirala. Uvjereni smo kako nije sama pala s balkona, a još manje skočila", slažu se otac i djed. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu kako im policija ne želi odati nikakve detalje, pa tako ni one jesu li na Ivaninom tijelu možda pronašli znakove seksualnog nasilja. Poznato je tek kako su manekenka, kao i mladi par s kojim se družila, u krvi osim alkohola imali i tragove ectasyja.

"Susjedi su navodno čuli svađanje, zato i vjerujemo kako Ivanina smrt nije bila nesreća. Nadamo se da će pojedinci koji imaju bilo kakvu informaciju o ovoj tragediji o svemu obavijestiti nadležne", rekli su članovi obitelji za Jutarnji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo