dobio 16 godina zatvora / Silovatelj žrtvu drogirao, a onda je uvjerevao da su za njene ozljede krivi demoni: 'Uništili ste joj život'

Image
Foto: shutterstock

Sudac je na izricanju presude okrivljeniku rekao kako su njegovi postupci uništili žrtvin život

17.12.2019.
7:00
shutterstock
VOYO logo

Silovatelj je svojoj žrtvi potajno stavio u piće ecstasy, a potom za njezine ozljede okrivio ''demona''. Na suđenju jer proglašen krivim i osuđen je na 16-godišnju zatvorsku kaznu, piše Daily Mirror.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žrtva je imala 80 ozljeda po cijelom tijelu

Darren Callaghan (48) tvrdio je da je njegova žrtva sama ''poludjela'' nakon što je uzela ecstasty. Također je ispričao kako se zbog droge njeno ponašala kao da je izašla iz ''Egzorcista''.

Nesretna žrtva se ujutro probudila polu gola, s 80 ozljeda po cijelom tijelu, a Callaghan ju je htio uvjeriti da su brojne ozljede uzrokovane nadnaravnim aktivnostima. Sud je donio presudu u kojoj jasno piše kako zločin ''nema ništa s duhovima'' i da je Callaghan taj koji joj je ubacio drogu u piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će morati odslužiti zatvorsku kaznu u trajanju od 16 godina, bit će registriran kao seksualni prijestupnik.

Na izricanju kazne, sudac Andrew Lockhart rekao je kako je ovo jedan od "najstrašnijih slučajeva silovanja, kojemu je sud svjedočio u mnogo godina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Znali ste da će je droga onesposobiti''

"Vaši postupci su joj uništili život. Upoznali ste se na internetu, donijeli se drogu sa sobom i imali ste svaku namjeru podmetnuti je u njeno piće. Bio je to snažan ecstasy i dobro ste znali da će imati snažan utjecaj na nekoga tko ga nije navikao uzimati'', rekao je sudac Callaghanu.

''Drogirali ste je jer ste znali da će ostati onesposobljena. To vam je trebalo kako biste je iskoristili za seks i svoje perverzije. Seks u kojem ste je mogli tući i zlostavljati'', dodao je sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je oštro odbio okrivljenikovu tvrdnju da je ''imala napadaj i da je njezin dom opsjednut duhovima''. Sudac Lockhart zaključio je kako je Callaghan manipulativna i opasna osoba.

Žrtva se uopće ne sjeća da su imali seksualni odnos. Detektivka Cindy Stephenson rekla je kako je u pitanju ''užasan zločin koji je žrtvu ostavio veoma traumatiziranom.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo