uhićena je / Skandal u Srbiji: Državna tajnica podrijetlom iz Like pokazivala gaćice pa slike slala ministru i hvalila se mafijašima?

Image
Foto: Instagram

Hrkalović se od subote nalazi u istražnom zatvoru, a tereti se za kazneno djelo trgovine utjecajem

18.10.2021.
11:17
Instagram
VOYO logo

Beogradski Kurir objavio je seksi fotografije nekadašnje državne tajnice u srbijanskom Ministarstvu unutarnjih poslova Dijane Hrkalović, koje je navodno slala jednom ministru, ali i tamošnjim mafijašima. Fotografije su snimljene u kabinetu u kojem je radila, a na jednoj fotografiji vide joj se čipkaste gaćice.

"Kasnije ih je prosljeđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru", kazao je sugovornik Kurira dodajući da je riječ o političaru s kojim je Hrkalović planirala izvesti državni udar i srušiti predsjednika Aleksandra Vučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor spominje nekoliko afera koje je Hrkalović navodno 'zakuhavala' s ministrom.

"Iz njihove 'kuhinje' poteklo je prisluškivanje, Jovanjica, oni su održavali vezu s Veljom Nevoljom i njegovim klanom. Naravno, nisu bili jedini igrači. Naprotiv, tragovi zavjere i te kako vode i u inozemstvo", kazao je isti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
u petak navečer /

Uhićenje u Beogradu: Uhićena bivša državna tajnica ministarstva unutarnjih poslova

Image
u petak navečer /

Uhićenje u Beogradu: Uhićena bivša državna tajnica ministarstva unutarnjih poslova

Hrkalović se od subote nalazi u istražnom zatvoru, a tereti se za kazneno djelo trgovine utjecajem. Određen joj je pritvor zbog "postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke". Beogradski mediji tvrde da je uhićena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine. Za to ubojstvo bio je osumnjičen i priveden, ali potom i oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja nevolja, jedan od vođa navijača Partizana te još dvojica iz njegova krimialnog klana.

Dijana Hrkalović, rođena 1987., a inače pdorijetlom iz Like, postala je državnom tajnicom u srpnju 2017. godine. Na toj dužnosti imala je uvid u sve policijske akcije i informacije prikupljene u istragama. Navodno se s vođama navijačke skupine Partizana zbližila preko svoga brata koji je nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanski mediji o njoj pišu kao o "željeznoj lady" i "dami kamenog lica" te Vučićevoj miljenici koja je na položaj došla nametnuta tadašnjem ministru unutarnjih poslova policije Nebojši Stefanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo