okrenula se protiv vlade / Skandal uoči izbora za Miss svijeta: kanadskoj misici odbijena viza za rodnu Kinu

Na izboru za Miss svijeta nećemo gledati kanadsku predstavnicu. Naime, Anastasia je rođena u Kini, zemlji u kojoj se održava izbor. Otkad je odselila u Kanadu, ne propušta trenutak za kritiziranje kineske vlasti

27.11.2015.
18:24
VOYO logo

Kanadska misica Anastasia Lin umjesto na pripremama za Miss svijeta, u Hong Kongu drži aktivističke press konferencije protiv kineske Vlade. Razlog - odbijena joj je viza za Kinu gdje se 19. prosinca održava izbor. Čini se da je politika ušla i u beauty butigu.

"Preko telefona mi je službenik rekao da nisam podobna za vizu. Tražila sam da mi kaže koji je tome razlog, a on je rekao da nema razloga", prokomentirala je Anastasia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anastasia je rođena u Kini, a u Kanadi živi od 13. godine. Poznata je po izjavama o kršenju ljudskih prava kineske Vlade, a osobito se zalaže za prakticiranje Falung Gonga, dijela budističke religije koji je kineska Vlada zabranila 1999. godine. 

"Kada sam bila u Kini u osnovnoj i srednjoj školi, bila sam vođa studenata koji su širili propagandu protiv manjina, jer to je ono što studentski odbori rade. Oni pomažu Vladi kontrolirati ljudski um", nastavlja Lin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što joj je odbijena viza, Anastasiu nije uplašilo. Ona iz sveg grla i dalje nastavlja u istom tonu.

"Pitajte kinesku Vladu zašto se u državu boji pustiti misicu. Pitajte ih kako će ovo utjecati na buduće međunadrodne događaje koje žele ugostiti. Pitajte ih bi li također zabranili olimpijskim sportašima da sudjeluju na zimskim Olimpijskim igrama samo zato što imaju potpuno drukčije mišljenje od kumunističke partije", rekla je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anastasia tvrdi da su joj oca, koji još živi u Kini, posjetili Vladini agenti kako bi ju ušutkali.

"Na ovaj način ušutkavaju ljude u inozemstvu. Vize i članove obitelji u Kini koriste da bi ušutkali ljude i to im već dugo u većini slučajeva polazi za rukom. A ja dajem sve od sebe kako bih tome stala na kraj", odlučna je ova ljepotica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona ne samo da neće ušutjeti, ona se i dalje nada vizi i natjecanju za miss svijeta u svojoj domovini.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo