tragedija neviđenih razmjera / Skupljao novac i lažirao smrt: Supruga mu povjerovala pa odvela u smrt i sebe i djecu

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Suprug 31-godišnje Dai Guihue nestao je i smatrao se mrtvim. Iza svega je stajao pomni plan koji je pošao po zlu

20.10.2018.
13:25
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Stravična i nadasve bizarna tragedija dogodila se u kineskoj provinciji Xinhua, gdje je jedna žena, povjerovavši da joj je suprug mrtav, odvela sebe i djecu u samoubilačku misiju.

Suprug 31-godišnjeDai Guihue nestao je i smatrao se mrtvim nakon što mu je automobil pronađen pored rijeke, iako mu tijelo nikad nije otkriveno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza svega je, čini se, stajao plan muškarca da priskrbi svojoj obitelji novčano bogatstvo. Naime, početkom rujna čovjek uplatio policu osiguranja vrijednu milijun juana (920.000 kuna), bez da mu je supruga znala za to. Ona je imenovana za korisnicu police.

Muškarac je nestao 7. rujna, a njegovo vozilo pronađeno je 19. rujna pored rijeke, zbog čega se pretpostavljalo da je mrtav. Supruga nije znala za to te je na komunikacijskoj aplikaciji WeChat ostavila oproštajnu poruku u kojoj je navela kako mu 'ide praviti društvo'. Nažalost, u smrt je povela i svoju djecu, 4-godišnjeg sina i 2-godišnju kćerku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragedija je još veća kad se istakne činjenica kako se muškarac, prema prvim informacijama, policiji predao dan nakon što je njegova supruga odvela u smrt sebe i djecu, kao i to da je htio izvući novac kako bi izliječio svoju bolesnu kćerku od epilepsije. 

“Željela sam otići sama, ali pomislivši da će moja djeca patiti bez oba roditelja, odlučila sam ih povesti sa sobom”, napisala je Dai u oproštajnoj poruci, koja je i sama izgubila oba roditelja kada je bila mala, piše Mirror

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo