postavili mu klopku / 'Slikaj se gola, ne smeta mi što imaš 13 godina': Lovci na pedofile u Velikoj Kladuši razotkrili manijaka

Image
Foto: Thinkstock / Vijesti.hr

U početku joj je slao svoje fotografije i davao joj komplimente govoreći joj kako je lijepa, a kako je razgovor odmicao, postajao je sve zahtjevniji

27.11.2018.
20:49
Thinkstock / Vijesti.hr
VOYO logo

Pedofil E. V. iz Velike Kladuše upao je u zamku koju mu je na Facebooku pripremio tim srbijanske neprofitne organizacije "Stop pedofiliji SP". Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoje srbijanski lovci na pedofile, razmjenjivala je eksplicitne poruke s E. V., piše Avaz.ba.

U početku joj je slao svoje fotografije i davao joj komplimente govoreći joj kako je lijepa, a kako je razgovor odmicao, postajao je sve zahtjevniji. Od djevojčice je tražio da se slika gola. Kad ga je upitala ne smeta li mu činjenica što ima samo 13 godina, odgovorio je da ne. Manijak nije posustao niti nakon što mu je "djevojčica", da bi priča djelovala vjerodostojnije, rekla da se boji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On joj je obećao da te fotografije koje će mu poslati neće nikome pokazati. U jednom ju je trenutku i počeo zvati, ali mu je djevojčica napisala da ne može razgovarati jer nije sama. Poslao joj je još nekoliko poruka u kojima je napisao da ne moraju ni razgovarati jer je "želi samo vidjeti".

Sve poruke objavljene su na Facebook stranici "Stop pedofiliji SP", prenosi Avaz.ba, a sve ih možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo