Stigla presuda / Slovenka koja si je odrezala ruku umjesto 1,2 milijuna eura odštete dobila zatvorsku kaznu

Po sumnjama tužiteljstva, Julija Adlešič u ovoj priči nije bila sama

11.9.2020.
20:30
VOYO logo

22-godišnja Slovenka o kojoj bruji cijela zemlja, zbog sumnje da si je namjerno odsjekla lijevu šaku kako bi dobila milijunsku odštetu sada će u zatvor! 

Odlučio je tako jutros okružni sud u Ljubljani. Julija Adlešič dobila je dvije godine zatvora, a njezin partner, za kojeg se sumnja da je sve i osmislio, tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotjerana, baš kao i svaki put do sad. 22-godišnja Julija Adlešič i jutros je stigla u sudnicu uz izniman interes javnosti.

Mudro skrivajući ruku cijelo vrijeme, dvije godine zatvora na kraju, očito, nije očekivala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin odvjetnik samo kratko je poručio: poštujemo odluku suda, ali uložit ćemo žalbu. 

Image
bizarna nesreća /

Slovenka koja si je odrezala šaku zbog novca od osiguranja osuđena na dvije godine zatvora!

Image
bizarna nesreća /

Slovenka koja si je odrezala šaku zbog novca od osiguranja osuđena na dvije godine zatvora!

"Mi poštujemo presudu suda. Svaku presudu poštujemo. Sud je korektno proveo postupak. Jasno, imamo nešto drugačije mišljenje koje ćemo iskazati odnosno žaliti se", rekao je Boris Grobeinik, odvjetnik Julije Adlešič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po sumnjama tužiteljstva, Julija u ovoj priči nije bila sama. Nakon što je lijevu šaku odrezala cirkularnom pilom, zatražila je odštetu od osiguranja, jer je prije toga sklopila pet polica. Kao mozga cijele operaciije policija je osumnjičila njezinog zaručnika Sebastijana Abramova. Ali i njegovog oca i partnericu u čijem dvorištu se nesreća i dogodila. 

"Ona je tu postavila stol da se to poreže. Ja sam joj rekao, Julija nemoj to raditi. Otišla je sa strane i to se dogodilo. Tu gore je ležala ruka", izjavio je Gorazd Colarič, Sebastijanov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je upravo Sebastijanov otac prvi nazvao policiju, odrezani dio ruke nije im predao već ga je policija pronašla naknadno pa je Juliji odmah spašena šaka da ne ostane invalid. 

Da stvar bude bizarnija, Julija se kasnije žalila u bolnici, a liječnici su utvrdili kako je namjerno ruku stiskala u hladnjaku kako bi se operacija prikazala neuspješnom. 
Pred novinare je stala samo jednom tijekom suđenja, i to u svibnju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo je ovaj događaj bio nesretan slučaj, definitivno ne bilo kakva prijevara, što ćemo dokazati u daljnjem postupku. Ali voljela bih reći i da definitivno nisam bila izmanipulirana", poručila je Julija.

Tijekom cijelog suđenja Julija je svojom pričom ali i modnim izričajem plijenila pozornost svjetskih medija. Prvog dana s partnerom se pojavila u identičnim majicama: njoj je pisalo kraljica, a njemu kralj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sebastijanu Abramovu sud je jutros dao tri godine zatvora, jer je kažnjavan. Točnije, sudi mu se za ubojstvo bivše djevojke za što je on tvrdio da se dogodilo slučajno dok je čistio pušku. 

"Gledajte, teško je govoriti o osjećaju razočarenja ili veselja, zato jer ja obavljam svoj posao, odnosno priči je kraj. Odluka je donesena. To će trebati pročitati i zatim vidjeti kako što", rekao je tužitelj Sedin Kičin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Sebastijanov otac dobio uvjetnu kaznu jer je u zrelim godinama i nekažnjavan, njegova patnerica je oslobođena zbog nedostatka dokaza. 

A mlada Slovenka koja si je odrezala ruku - na kraju je umjesto 1,2 milijuna eura - dobila zatvorsku kaznu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo