Pritisak na vladu / Slovenska policija od ponedjeljka u bijelom štrajku - Evo što možemo očekivati na granicma

Image
Foto: Stringer/Pixsell

Policija će se i u vrijeme štrajka odazivati na sve potrebne intervencije

30.9.2018.
20:35
Stringer/Pixsell
VOYO logo

Slovenska policija od ponedjeljka će ponovno biti u bijelom štrajku, ali na granicama zasad neće biti promjena, najavljeno je u nedjelju.

Predsjednik policijskog sindikata Radivoj Urošević izjavio je za Slovensku televiziju da u sadašnjem trenutku ne vidi potrebu za nikakvim promjenama što se tiče rada granične policije i da nijedna od mogućih mjera sindikalne aktivnosti ne dovodi u pitanje održavanje redovnih mjera sigurnosti državne granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija će se i u vrijeme štrajka odazivati na sve potrebne intervencije za osiguranje sigurnosti države i građana, ali je moguće da će, kao i proljetos u vrijeme sličnog štrajka, za manje prekršaje koji ne ugrožavaju javnu sigurnost naplaćivati manje kazne, dodao je.

Pritisak na vladu

Riječ je o mjeri kojom policajke i policajci vrše pritisak i na novu vladu, kao i na prijašnju, zbog neuvažavanja njihovih zahtjeva za povećanje plaća i poboljšanja radnih uvjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni, naime, manjim kaznama za prekršaje smanjuju prihod državnog proračuna. Novi ministar unutarnjih poslova Boštjan Poklukar već je najavio spremnost da razgovara s predstavnicima policijskog sindikata o njihovim zahtjevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo