ISPRIČALA SE SVIMA / Slovenska zastupnica sočno opsovala blizu mikrofona: 'Pa daj mi pomozi, u pi*** materinu'

Image
Foto: Thinkstockphotos

Slovenska zastupnica tiho je, ali vrlo sočno opsovala tijekom parlamentarne rasprave koju je izravno prenosila nacionalna televizija

23.9.2016.
22:04
Thinkstockphotos
VOYO logo

Slovenska zastupnica tiho je, ali vrlo sočno opsovala tijekom parlamentarne rasprave u četvrtak navečer koju je izravno prenosila nacionalna televizija, pa se svojim biračima nakon toga morala ispričati.

"Stidim se i žao mi je, iskreno se ispričavam onima koji su mi na izborima dali svoj glas", napisala je nakon incidenta Maruša Škopac na službenom Twitter profilu Stranke modernog centra (SMC) koju vodi premijer Miro Cerar, dodavši da joj je incident bilo nešto čega će se sjećati cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47-godišnja zastupnica nije vična javnim debatama ni nakon dvije godine boravka u parlamentarnim klupama, pa se u situaciji kad je morala pročitati već napisani tekst koji je za vrijeme čitanja izgubila nije snašla kako bi mogla da je imala više iskustva.

Umjesto toga, zbunjeno se okrenula stranačkom kolegi do sebe i tiho proklinjala: "Pa daj, pomogni mi, u p... m...",  što su mogli čuti ne samo kolege u dvorani nego i oni koji su preko televizije pratili sjednicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su joj zamjerili na psovci kojom je narušila parlamentarni protokol iako u trenutku kad je opsovala nije bila svjesna da se sve snima i čuje.

Zato se morala ispričati kolegama, ali i biračima koji ne odobravaju nepristojne izraze i riječi u "hramu" demokracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo