ubijena pred očima kćeri / Obrat u slučaju smrti Britanke u Grčkoj: 'Nikakvih provalnika nije bilo. Ja sam je ubio!'

Image
Foto: Screenshot Instagram

Dodao je kako su provalnici ubili i njihova psa te su sat vremena mučili njegovu ženu prije nego što su je zadavili pred očima njihove kćerkice

18.6.2021.
10:40
Screenshot Instagram
VOYO logo

Suprug 20-godišnje Britanke Caroline Crouch, ubijene prije više od mjesec dana prilikom navodne pljačke u obiteljskom domu u Grčkoj, priznao je kako ju je zadavio pred očima njihove 11-mjesečne kćeri, piše Daily Mail.

33-godišnji grčki pilot Babis Anagnostopoulos priznao je policiji kako je ubio suprugu kada je ona zaprijetila da će ga ostaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, istražitelji su na uređaju za mjerenje pulsa primijetili podatke koji upućuju na to da ona nije umrla u vrijeme koje je on naznačio.

Supurg ubojica je detaljno policajcima ispričao što se dogodilo te noći u predgrađu grčke prijestolnice. "Rano smo se počeli svađati te noći. U jednom trenutku ona je bacila dijete u kolijevku i rekla mi da napustim kuću. Izgubio sam živce i zadavio ju jastukom. Potom sam izmislio priču o pljački", priznao je Anagnostopoulos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pilot je priznao ubojstvo nakon osmosatnog ispitivanja u policiji.

"Kada smo mu priložili dokaze, sve je priznao", izjavio je glasnogovornik policije Apostolos Srekas koji je dodao: "Na pametnom satu smo proučili njegovo kretanje i u potpunoj je suprotnosti s njegovom pričom. On je u prvoj verziji ispričao da su ga tri napadača zavezala i začepila mu usta. Umjesto toga, uvidjeli smo da se kretao po kući, odlazio na tavan i u podrum".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije poznato je li pilot imao pomoćnika.

Kako kaže, motiv za ubojstvo supruge je njezina prijetnja da će ga ostaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uređaj za mjerenje pulsa (fitness tracker) koji je ubijena imala na zapešću pokazuje da nije bilo otkucaja srca i to barem sat vremena prije pljačke koju je pilot izmislio.

Image
počelo suđenje /

Policajac priznao da je oteo, silovao i ubio 33-godišnju Sarah

Image
počelo suđenje /

Policajac priznao da je oteo, silovao i ubio 33-godišnju Sarah

Pilot je trenutno u pritvoru dok ne bude pokrenut kazneni postupak protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anagnostopoulos je policiji ispričao da su trojica maskiranih i naoružanih provalnika upali u njihov dom blizu Atene u ranim satima 11. svibnja. Tvrdio je kako su ga vezali na podu, a suprugu za krevet nakon čega su tražili da im otkriju gdje drženovac.

"Ona je vrištala, molio sam ih da prestanu", lagao je pilot policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, par je imao veliku količinu gotovine u kući jer su nedavno kupili komad zemlje i radnicima su trebali platiti za radove. Novac je odmah navodno predao, a skrivao ga je u kutiji za Monopoly. Dodao je kako su provalnici ubili i njihova psa te su sat vremena mučili njegovu ženu prije nego što su je zadavili pred očima njihove kćerkice.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo