Produbljivanje suradnje / Službeno potvrđeno: Putin prihvatio Vučićev poziv da posjeti Srbiju

Image
Foto: AP Images

Tijekom posjeta mogli bi biti potpisani sporazumi koji će omogućiti još konkretniju suradnju Srbije i Rusije

29.6.2018.
22:53
AP Images
VOYO logo

Ruski predsjednik Vladimir Putin prihvatio je poziv da posjeti Srbiju, potvrdio je u petak u Beogradu veleposlank Ruske Federacije Aleksandar Čepurin na sastanku s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vrijeme posjeta nije precizirano, ali beogradski mediji navode kako "Putin na jesen stiže u Srbiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Srbije ocijenio je Putinov odgovor koji mu je danas prenio Čepurin kao "veliku čast za Srbiju" i "potvrdu tradicionalnih prijateljskih srpsko-ruskih veza", priopćeno je iz ureda srbijanskog šefa države.

Veleposlanik Čepurin je, kako prenose beogradski elektronički mediji, "zahvalio predsjedniku Vučiću na visokoj razini bilateralnih odnosa", a predstojeći posjet Putina Beogradu ocijenio kao "izraz želje i namjere Moskve da radi na produbljivanju suradnje dviju zemalja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da tijekom posjeta ruskog predsjednika Putina Srbiji bude potpisano više sporazuma koji bi omogućili još konkretniju suradnju Srbije i Rusije.

Vučić i ruski veleposlanik na današnjem su sastanku razmijenii mišljenja o "regionalnoj situaciji, poglavito o stanju dijaloga Beograda i Prištine", a Vučić je poručio kako je "Srbija otvorena za razgovor i spremna na stvarni kompromis, ali uz očuvanje dostojanstva i vitalnih interesa srpske države i naroda", navodi se u priopćenju iz ureda predsjednika Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo