skočio kroz prozor / Šok i nevjerica u Bihaću: 10-godišnjak se ubio u školi zbog kviza iz matematike

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Desetogodišnjak je u jednom od kvizova izgubio samo za pola boda što ga je jako pogodilo, no nitko nije očekivao ovakav ishod

12.5.2016.
12:52
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U ponedjeljak u popodnevnim satima u Bihaću se dogodila stravična tragedija. 

Naime, jedan 10-godišnji učenik skočio je kroz prozor učionice na drugom katu osnovne škole, a od težine ozljeda kasnije je preminuo, piše Blic. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor blizak istrazi za Blic je izjavio kako policija provjerava je li dječak sam skočio kroz prozor, no zasad sve upućuje da je bilo upravo tako. Učenici govore kako nitko nije vjerovao kad je rekao da će skočiti te su mislili kako je samo ljut.

Sve je počelo rješavanjem kviza iz matematike na trećem satu. Desetogodišnjak je u jednom od kvizova izgubio samo za pola boda što ga je jako pogodilo i počeo je plakati. Učiteljica ga je prvo pokušavala smiriti te mu rekla da se ode umiti u toalet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je sat završen, on se vratio u razred i rekao prijateljima da će skočiti kroz prozor, ali ga oni nisu ozbiljno shvatili. Tada je samo otvorio prozor i skočio na glavu", ispričao je jedan od djelatnika škole. Ubrzo je nastala panika, djeca su vrištala te pozvala učitelje koji su potom nazvali Hitnu pomoć.

"Ovo je najtužniji dan u našoj školi. Nastradali dječak je bio odličan učenik iz jako dobre obitelji  i njegove tri sestre su završile našu školu", rekla je ravnateljica škole Prekounje Anela Kozlica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo