Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Seks mafija u Srbiji

Šokantna ispovijest tajnice elitnih prostitutki: 'Dolazio je obdareni patuljak, ali i nastrani uglednik'

'Luda Mira' kaže da su klijenti, koji uživaju ugled u društvu, pred djevojkama pokazivali svoje pravo lice

Image

Prostitucija

Foto: Thinkstockphotos.com
Vijesti.hr/ 17.1.2020. u 9:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Žena po nadimku Luda Mira, tajnica seks-mafije u Srbiji koju je policija nedavno raskrinkala i uhitila 22 člana, otkriva da su se klijenti žalili na djevojku koja je imala crno ispod noktiju i da im je stalna mušterija bio patuljak, sklon nastranom seksu! 

U ispovijesti za Alo! bivša tajnica kaže da su djevojke često upadale u nevolje dok su prodavale tijelo za novac i da su najviše problema imal sa "novopečenim" biznismenima jer su bahati i bezobrazni!

"Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i nazovem djevojku. Njoj sam kod muža, roditelja ili dečka služila kao alibi jer bi im najčešće govorila 'da ide kod prijateljice'. Zakazala bih gdje se treba naći s osiguranjem i vozačem. Ukoliko je išla kod klijenta u stan, osiguranje je provjeravalo da li se u stanu nalazi još netko osim klijenta. Osiguranje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka 'poklon'.

Djevojke su na licu mjesta dogovarale sve ostalo, a ovisno o željama, cijena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni seks, iznosio je 100 eura uz obavezno korištenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 eura, a cijena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti", priča Luda Mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a djevojke poslije njega nisu mogle imati odnose po tjedan dana! Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovit seks, a djevojke su prepričavale kako je među nogama imao što pokazati! Pristojne žene su ga ignorirale, pa je zbog toga odlučio plaćati prostitutkama. Nakon nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje djevojke, zbog čega su ga počele izbjegavati.

Podizali smo cijene da bismo ga odbili, ali je on redovito dolazio. Morali smo zvati djevojke iz drugih agencija da bismo bili korektni prema njemu. Te djevojke su poslije seksa s njim bile tjedan dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla!", prisjeća se bivša tajnica.

Upravo se čita

Image
MILIJUNSKI IZNOSI

Tvrtka majke uhićenog direktora INA-e otkupila dugove Dalekovoda. Kasnije ih preprodala za gotovo dvostruko višu cijenu

"Jedna djevojka je tvrdila da stalna mušterija nije platila, dok je klijent bio izričit da je dao novac, iako nisu imali seks. Ispostavilo se da mu se ona zgadila jer je primijetio da ima crno ispod noktiju. Djevojka je dobila otkaz, a nakon toga su pravila bila puno oštrija. Morale su biti pristojno odjevene, istuširane i, naravno, zdrave. Prvo pravilo je da nisu narkomanke!", ispričala je sugovornica za Alo!.

Policija je uhitila 22 člana dvije kriminalne grupe, zbog sumnje da su od ožujka 2019. do siječnja ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su djevojke za novac imale seks s klijentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luda Mira kaže da su klijenti, koji uživaju ugled u društvu, pred djevojkama pokazivali svoje pravo lice.

"Jedan gospodin imao je poseban zahtjev koji ga je uzbuđivao. Skinuo bi se gol, a od djevojke je zahtjevao da stane iznad njegovih grudi i obavi veliku nuždu, nakon čega je govorio za sebe 'da je izmet'. Djevojke su prije sastanka s njim morale piti laksative", tvrdi Luda Mira.

Vijesti.hr/ 17.1.2020. u 9:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JELENA TRIVIĆ

Oporba Dodika optužila za varanje. 'U mom rodnom selu nitko nije glasao za mene?'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba